Airco Specialist Benu Kimaat Techniek Bergen op Zoom

Wij helpen u graag!

Al 25 jaar de de ideale professionals voor uw klimaatwensen. BENU Klimaattechniek is een gespecialiseerd en gecertificeerd installatiebedrijf voor Airco’s, warmtepompen en ventilatie systemen.

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Warmtepompen
 • Onderhoud & Service

 • Airconditioning
 • Ventilatie & Luchtbehandeling

Meer dan 25 jaar houdt Bernard Nuijten zich al bezig met klimaattechniek op het gebied van airconditioning, warmtepompen en ventilatie systemen. Onze passie, aangevuld met de juiste technische opleidingen, maakt ons de ideale professionals voor uw klimaatwensen. BENU Klimaattechniek is een gespecialiseerd en gecertificeerd installatiebedrijf voor Airco’s, warmtepompen en ventilatie systemen.

Dan ben je bij Benu Klimaattechniek bij het juiste adres. Zowel particulier als zakelijk. Lees hier meer informatie over airconditioning en welke service wij leveren. Of neem hier direct contact met ons op.

Benu Klimaattechniek is de installateur voor het ontwerpen en installeren van uw warmtepomp.

De keuze voor een warmtepomp verschilt per situatie.

 • U wilt verduurzamen.
 • U wilt van het gas af.
 • U wilt kosten besparen.
 • U wilt zowel in de zomer als de winter een fijn klimaat in huis of op kantoor.
 • U wilt uw huidige CV-ketel vervangen.

Onze specialist neemt met jou de wensen door om tot een passende installatie oplossing te komen.

Neem contact met ons op.

Dan ben je bij Benu Klimaattechniek bij het juiste adres. Zowel particulier als zakelijk. Lees hier meer informatie over airconditioning en welke service wij leveren. Of neem hier direct contact met ons op.

Benu Klimaattechniek is de installateur voor het ontwerpen en installeren van uw ventilatie en luchtbehandeling.

De keuze voor een ventilatie en/of luchtbehandeling systeem verschilt per situatie.

 • Je wilt verduurzamen.
 • Je wilt de luchtkwaliteit verbeteren.
 • Een luchtbehandeling systeem kan worden aangesloten op een warmtepomp.
 • Ventilatie en luchtbehandeling helpt tegen het verspreiden van het Corona-virus.
 • Ventileren zonder je ramen of deuren te openen. Dit voorkomt geluidsoverlast van buiten.

Onze specialist neemt met jou de wensen door om tot een passende installatie oplossing te komen.

Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor goed onderhoud en service?

Om optimaal en jarenlang gezond te kunnen genieten van uw technische installaties is het verstandig om deze regelmatig te laten onderhouden door een specialist.

Benu Klimaattechniek is een gecertificeerd installatiebedrijf om jouw technische installaties periodiek van voorgeschreven onderhoud te voorzien. Daarnaast is Benu Klimaattechniek ook beschikbaar bij storingen aan de installatie.

Neem contact met ons op.

 • Een langere levensduur van de installatie.
 • Behoud van schonere lucht.
 • Lagere energiekosten.
 • Hogere betrouwbaarheid van de installatie.

Ons advies is dan ook dit jaarlijks te laten uitvoeren en het zorgt ook voor een langere levensduur van de installatie en een lagere energie rekening.
BENU Installatietechniek kan je een passend onderhoudscontract aanbieden, kies je voor een onderhoudscontract, dan nemen wij jaarlijks contact op om een afspraak in te plannen.

Als de installatie in storing staat is dit natuurlijk erg vervelend! Benu Klimaattechniek zorgt ervoor dat de installatie zo snel mogelijk weer in bedrijf is. Met een onderhoudscontract van BENU klimaattechniek ben je met een storing gegarandeerd van ons bezoek.

Neem contact met BENU Klimaattechniek op en wij verzorgen voor je vrijblijvend een offerte van een onderhoudscontract op maat.

Warmtepompen

De keuze van een warmtepomp is bepalend door een aantal factoren, kan de installatie op een lage temperatuur werken doormiddel van vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren of wordt deze aangesloten op traditionele radiatoren welke weer werkt met hogere water temperaturen. Hoe hoger de temperatuur van het water gaat ten koste van het rendement.

Airconditioning (Particulier & Zakelijk)

Vanaf huis werken is niet meer weg te denken. Mocht je dan op een zolderkamer aan het werk zijn is het heerlijk om ook in de warme zomer periode zonder zorgen het werk af te kunnen krijgen. Een airco is dan een prima oplossing!

Ventilatie & luchtbehandeling

Aangezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is ventilatie niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarnaast is het een verplichting om een ventilatiesysteem te plaatsen in een gebouw.

Onderhoud & Service

Om optimaal jarenlang gezond te kunnen genieten van uw technische installaties is het verstandig deze te laten onderhouden. Ons advies is dan ook dit jaarlijks te laten uitvoeren en het zorgt ook voor een langere levensduur van de installatie en een lagere energie rekening.

Vragen?

Bel ons!

Wat andere zeggen over Benu Klimaat Techniek

Pjotr Geelen
Pjotr Geelen
Zeer aan te raden! Na een uitgebreide inspectie en doornemen van de mogelijkheden met vertrouwen gekozen voor Benu. Het werk zelf is keurig gedaan tot in de kleine details. De afwerking is subliem, er word niet bespaard op kwaliteit. Erg aangenaam in contact, geen wild westen praktijken van 'dat komt wel goed' en dan blijkt het maar half - half te zijn.
Corinne van Nieuwenhuyzen
Corinne van Nieuwenhuyzen
Onlangs door Benu klimaat Techniek een airco laten installeren. Het hele traject van offerte tm installatie is perfect verlopen. Je wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden, en gemaakte afspraken worden nagekomen. Dit bedrijf is zeker een aanrader !!
Roger Peersman
Roger Peersman
Van advies op locatie tot en met het plaatsen van de airco's is alles op een heel prettige manier verlopen. Op de dag van de plaatsing wordt alles nog even ter plekke doorgenomen, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. BENU werkt met vakkundig personeel dat goede uitleg geeft en alles heel netjes achterlaat. BENU is professioneel en betrouwbaar: een aanrader!
ing Sam JJ Everaers - Ze-Bra-Plan
ing Sam JJ Everaers - Ze-Bra-Plan
Nadat er enige airco-cowboys langs geweest waren, toch besloten om ook offertes aan te vragen bij plaatselijke collega-ondernemers. Direct bij het eerste contact met Bernard voelde het goed. Hij had zich goed voorbereid op onze offerte aanvraag. Enkele weken geleden alles perfect geïnstalleerd, samen met zijn twee vriendelijke en bekwame medewerkers. Nu als bijverwarming in gebruik, koelen nog even afwachten, maar zal ongetwijfeld geen probleem zijn. BENU is echt een aanrader!
Hans Snoeijers
Hans Snoeijers
Nu een maand geleden een airco laten plaatsen door BENU klimaat techniek en deze werkt perfect wij hebben het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren je krijgt een eerlijk advies over wat het beste past bij jou wensen en de installatie is zeer vakkundig afgewerkt. Kortom mooi bedrijf en zeer aardige mensen.
Herbert de Bres
Herbert de Bres
Zeer tevreden over de service en afwerking van een airco installatie
Mariska van t Westeinde
Mariska van t Westeinde
Werkt netjes en komt afspraken na. Van offerte tot uitvoering prettige werking
Peter Zwaan
Peter Zwaan
Hele nette professionals die keurig werk afleveren, eerst de situatie komen bekijken om daarna een goed voorstel te doen qua benodigd vermogen etc. Snel met een keurige offerte gekomen. Naderhand aanpassing van 1 naar 2 binnenunits met aangepaste buitenunit was ook geen probleem. Afspraken netjes nagekomen, heel flexibel qua inplannen. Goed meedenken qua meest efficiënte plaatsing en daarna heel netjes alles geïnstalleerd, achteraf alle afval netjes meegenomen en alles schoon achtergelaten nadat alles uitgelegd en getest was. Zou Bernard en zijn collega's bij een ieder aanraden!! Peter en Evelyne.
Jeroen Cloin
Jeroen Cloin
Goed en netjes gewerkt. Mijn airco's werken prima.