Waarom kiezen voor een Airconditioning? (Particulier)

Lekker Thuis!

Gezellig op de bank of met vrienden thuis zijn is comfortabeler met een heerlijk binnenklimaat.
Mocht je na een dag hard werken willen thuiskomen in een koel of verwarmde woonkamer dan kan je er voor kiezen om op afstand al de installatie aan te zetten.

Thuiswerken is niet meer weg te denken. Mocht je op een zolderkamer aan het werk zijn is het heerlijk om ook in de warme zomerperiode zonder zorgen aan het werk te zijn. Een split-unit is dan de perfecte oplossing!

Als je niet kunt slapen door warmte en/of benauwdheid in de slaapkamer. Is een airconditioning in de slaapkamer jouw oplossing! Daarnaast wordt, met het ingebouwde filter, de lucht in de slaapkamer ook nog gereinigd. De airconditioning bevat een fluisterstand waardoor deze extra stil is ‘s avonds.

Ruimtes in uw woonhuis die minder bezet zijn kunnen door de bestaande CV op een lagere temperatuur gezet worden. Maar met hulp van een airconditioner kan een desbetreffende ruimte snel op een gewenste temperatuur gebracht worden.

Airconditioningsinstallaties van BENU Klimaattechniek kunnen in een solo split of multi split uitvoering gekozen worden. Bij een solo split uitvoering is dit één binnendeel op één buitendeel. Bij een multi split uitvoering zijn dit meerde binnendelen op één buitendeel.
De binnenunits kunnen in verschillende modellen uitgezocht worden, van wand, kanaal tot vloer model en van standaard tot design units. Voor iedere ruimte een oplossing!

Voor de buitenunit wordt er vaak gezocht naar een locatie waardoor je hem niet ziet staan.
Met onze A merken zorgen wij voor de stilste buitenunits en indien nodig kunnen wij ook een luxe ombouw verzorgen.

Waarom kiezen voor een Airconditioning? (Zakelijk)

Ongestoord werken, winkelen en sporten!

Door een uitstekend klimaat in uw kantoor, winkel of sportschool zijn uw klanten en personeel voorzien van een comfortabele omgeving.
In uw winkel met een heerlijk klimaat zal de klant op een warme zomerdag ontsnappen aan de warmte en langer blijven zoeken naar hun juiste aankoop.
Naast het koelen kan er met een airconditioning van BENU Klimaattechniek ook verwarmd worden.
Één airconditioning systeem voor twee doeleinden waardoor er in iedere periode van het jaar de winkel op een gewenste temperatuur gehouden kan worden.

Op kantoor wil je graag de werkomstandigheden van jouw personeel optimaal houden, temperatuur is hierbij van groot belang.
Een juist klimaat in een kantoor zorg ervoor dat jouw personeel geconcentreerd en gemotiveerd blijft waardoor de productiviteit optimaal zal zijn.

Veel voorkomende zakelijke binnendelen zijn cassette modellen of kanaal modellen met roosters, deze worden in of tussen het plafond gemonteerd en zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling in de ruimte. Een wandmodel is een goede oplossen voor de kleinere ruimtes.

Is uw serverruimte te warm? Dan zijn hiervoor oplossingen vanaf een wandmodel tot aan een ontworpen precisie koelinstallatie. Ook luchtbevochtiging is een onderdeel in een precisie koeling waarvoor gekozen kan worden.

Graag komen wij op locatie kijken om je een passende offerte aan te bieden!

Onze services

Contact

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.