Vragen? Bel ons!

Waarom kiezen voor goed onderhoud en service?

Om optimaal en jarenlang gezond te kunnen genieten van uw technische installaties is het verstandig om deze regelmatig te laten onderhouden door een specialist.

Benu Klimaattechniek is een gecertificeerd installatiebedrijf om jouw technische installaties periodiek van voorgeschreven onderhoud te voorzien. Daarnaast is Benu Klimaattechniek ook beschikbaar bij storingen aan de installatie.

Wat zijn de voordelen van periodiek onderhoud?

  • Een langere levensduur van de installatie.
  • Behoud van schonere lucht.
  • Lagere energiekosten.
  • Hogere betrouwbaarheid van de installatie.

Ons advies is dan ook dit jaarlijks te laten uitvoeren en het zorgt ook voor een langere levensduur van de installatie en een lagere energie rekening.
BENU Installatietechniek kan je een passend onderhoudscontract aanbieden, kies je voor een onderhoudscontract, dan nemen wij jaarlijks contact op om een afspraak in te plannen.

Als de installatie in storing staat is dit natuurlijk erg vervelend! Benu Klimaattechniek zorgt ervoor dat de installatie zo snel mogelijk weer in bedrijf is. Met een onderhoudscontract van BENU klimaattechniek ben je met een storing gegarandeerd van ons bezoek.

Neem contact met BENU Klimaattechniek op en wij verzorgen voor je vrijblijvend een offerte van een onderhoudscontract op maat.

Onze services

Contact

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.